Navigáció
Eladó Téglalakás, Hajdúszoboszló, Fürdőnegyed
Csak nálunk
Alapterület 74 m2
Szobák száma 4
69.9 millió Ft
Adatlap száma 20000021
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított
  • Emelet: Tetőtér
  • Külső állapot:
  • Fűtés: Gázkazán
  • Kilátás: Utcára
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 4
  • Komfort fokozat: Összkomfort
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

IGAZI RITKASÁG A PIACON: KÉNYELEM ÉS MINŐSÉG MAGAS FOKON!


 
 
***Élvezze azonnal ezt a 3 hálószobás lakás adta komfortot a fürdőtől pár perces sétára! Nincs még egy ilyen lakás a piacon***
 
Eladó Hajdúszoboszlón a fürdőtől pár perces sétára, 2004-ben épült liftes társasház 4. emeletén található nettó 66 m2/bruttó 78 m2-es, amerikai konyhás nappali-étkezős, 3 hálószobás, nagy tárolóhelyiséggel, 3,6 m2-es erkéllyel, tágas fürdőszobával, 2 WC-vel rendelkező, frissen felújított, igényesen berendezett, azonnal költözhető lakás.
 
A LAKÁSRÓL:
 
A társasház ezen szintjén két lakás található. A több ponton záródó HiSec biztonsági ajtón belépve az előtér fogad, ahol a gázkazán beépített szekrényben lett elrejtve. Szemben a bejárati ajtóval található az első hálószoba. Az előtérből folyosón továbbhaladva jobbra található a különálló vendég WC és a tágas, zuhanyzós és egy további WC-vel felszerelt fürdőszoba. A fürdőszoba mérete igazán komfortos, külön mosógép és szárítógép elhelyezésére is alkalmas a tér. A folyosó bal oldalán találhatjuk a rendkívül világos nappalit. A lakásban nagyon kellemes natúr és kék színek dominálnak, mintegy a fürdővárosra asszociálva. A nappaliból továbbhaladva került kialakításra a kétsoros konyha és étkező, ahonnan az erkélyre léphetünk ki. A konyha minőségi gépekkel felszerelt (beépített mikrohullámú sütő, beépített fagyasztós nagyméretű hűtő, beépített mosogatógép, páraelszívó, elektromos sütő és indukciós főzőlap). A gépek még nem voltak használatban.
 
A konyha mellett nyílik a másik két hálószoba, melyek külön bejárattal rendelkeznek. A legnagyobb méretű hálószoba különlegessége, hogy a tetőtér adta lehetőségeket kihasználva, a tulajdonos az egész lakáson végigfutó zárható tárolót alakított ki, melyet ebből a szobából tudunk megközelíti. Hatalmas praktikum ez, hiszen rengeteg használati tárgyat, textíliát, kevésbé használt ruhákat, felszereléseket lehet itt kényelmesen tárolni és ha szükségünk van valamire, azonnal hozzáférünk, a lakásból sem kell kilépni.
 
A lakás a liftes társasház 4. emeletén található a tetőtérben. A tetőtéri adottságok nagyon kellemesek, jó a térérzet, kevés a lakásban a ferde mennyezet. A tetőtéri ablakok mindegyike VELUX ablak, az erkélyajtó műanyag nyílászáró, a bejárati ajtó pedig HiSEc többponton záródó biztonsági ajtó.
 
A lakás teljes körű felújításra került 2023-ban és 2024 év elején. A lakás azóta nem lakott. Megtörtént mind a hideg- és melegburkolatok, szaniterek cseréje, kialakításra került a vendég WC mellett a fürdőszobában is egy WC. Hangulatos tapétákat helyeztek el a hálószobákban és frissen festették az ingatlant. A lakás igazán ízléses hangulatban került berendezésre, ahol az új tulajdonosa azonnal otthon érezheti magát.
 
Az összes bútor újonnan vásárolt és összeszerelt, megkímélve leendő lakóját a fáradságos munkától, a szereléstől, a bútorokra várakozástól és a rengeteg göngyöleg eltüntetésétől. A bútorok nem képezik a vételár részét, külön megállapodással lehetőség van azokat megvásárolni. A beépített bútorok azonban a vételár részét képezik (konyha gépekkel, a fürdőszobai mosdószekrény, a vendég WC mosdószerkénye, a kazántakaró beépített szekrény).
 
Az ingatlan fűtését fali gázkazán, radiátoros hőleadókkal biztosítja, a fürdőszobában pedig törülközőszárítós radiátor került felszerelésre. A lakás hűtéséről klíma gondoskodik.
 
 
A lift a társasházban a mélygarázstól a 3. emeletig közlekedik, onnan a 4. emeleten elhelyezkedő lakást lépcsőn érjük el.
 
A lakáshoz tartozik a mélygarázsok szintjén található teremgarázshely, amely kisebb gépjármű, valamint motor tárolására alkalmas. Az ingatlan ára tartalmazza a teremgarázs hely vételárát is.
 
Az ingatlan előtti közterületen ingyenes megállási lehetőség van, a helyek függvényében akár több gépjármű számára is.
 
 
A KÖRNYÉKRŐL:
 
A társasház a Major utcában a hajdúszoboszlói strand- és gyógyfürdő József Attila utcai bejáratától 100 méterre található. Az utca másik vége az üzletekkel tele városi piac és annak környéke. Mindkét irányban találhatók élelmiszerboltok, kávézók, pékségek, éttermek, gyógyszertár. A környéken több óvoda és iskola is elhelyezkedik.  A lakás környezete rendezett, 2000 után épült társasházak veszik körül. A társasházat az egyik oldalról olyan út határolja, ahol nincs átmenő forgalom, csak néhány társasház lakói járnak rajta.
 
 
 
 
A lakás kiválóan alkalmas szálláshely üzemeltetésére is, hiszen 3 hálószobájának és tágas nappalijának köszönhetően akár 8 vendég elszállásolására is alkalmas. Vonzó kialakításának köszönhetően a vendégek számára szemet gyönyörködtető, így akár magasabb áron is kínálható. Mivel minden készen áll, hogy új tulajdonosa azonnal birtokba vegye, már holnaptól üzembe állítható és máris pénzt fial.
 
Olyan tulajdonost keresünk, akinek fontos, hogy egy maceramentes lakást vegyen birtokba. Olyanok számára ajánljuk, akinek számít a minőség és a praktikus kialakítás és értékeli azt a kuriózumot, hogy ez a lakás 3 hálószobájával és két WC-vel mekkora hozzáadott értéket nyújt egy tulajdonosnak.
 
A képek nem látványtervek, hanem a valóságot tükrözik. Jöjjön el és győzödjön meg arról, hogy lakás még szebb és vonzóbb a valóságban, mint a képeken.
 
Egyeztessünk időpontot, várom megkeresését, akár hétvégén is!   
 
 

Térkép

network solutions vs ipage