Navigáció
Eladó Panellakás, Debrecen, Sestakert
Csak nálunk
Alapterület 54 m2
Szobák száma
42.9 millió Ft
Adatlap száma 20000035
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Építési mód: Panel
  • Állapot: Átlagos
  • Emelet: 1. Emelet
  • Külső állapot:
  • Fűtés: Távfűtés
  • Kilátás: Parkra néző
  • Komfort fokozat: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

***RENDKÍVÜLI ADOTTSÁGÚ PANELLAKÁS***


 
 
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, használja ki az alkalmat!
 
Eladó ELSŐ EMELETI, az egyik LEGJOBB ALAPRAJZI elrendezésű 2 szobás, ERKÉLYES, 54 m2-es panellakás KIVÁLÓ LOKÁCIÓBAN, a 2-es villamos Doberdó utcai megállója közvetlen közelében, mégis csendes, parkos részen!
 
A lakás a Görgey utca Doberdó utcai felőli végén található, így a 2-es villamos megállója kb. 1 perces sétával elérhető. A közelben több egyetemi Campus is található: Agrár, GTK, Egyetem Főépülete. A lokáció a zöld környezet mellett a megközelíthetőség szempontjából is kiváló, hiszen a 35-ös számú főútvonalon elhagyva Debrecent azonnal rá tudunk fordulni az M35-ös autópályára.
A lakás az ingatlanpiacon a LEGKERESETTEBB, 1. emeleti szinten található. Az ingatlan alatt a földszinten is lakások találhatók, így alulról és felülről is fűtött terek veszik körül. A távhő által biztosított radiátoros fűtés és használati melegvíz költsége ennek is köszönhetően nagyon kedvező, nyáron: 7000 Ft/hó, míg télen 18000 Ft/hó.
Belépve a tágas, nagy gardróbbal bútorozható előszobába egymás mellett találjuk külön helyiségben a WC-t és a fürdőkádas fürdőszobát, ahol a mosógép is található.
 
Az előszobából tovább haladva egy rendkívül tágas konyha-étkező társalgóba lépünk. Ebből nyílik egy 13 m2-es tágas hálószoba, illetve egy külön nyíló (így szobaként is értelmezhető) 18 m2-es erkélyes nappali.
Az ingatlanban nem régiben korszerű, MŰANYAG HOMLOKZATI NYÍLÁSZÁRÓK kerültek beépítésre, melegperemes, 2 rtg-ű hőszigetelt üvegezéssel, REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL. A szobákba új LAMINÁLT PADLÓ burkolat került lerakásra, a falfelületek kifestésre kerültek, illetve beépítésre került egy HiSec típusú lakásbejárati ajtó is.
 
A fürdőszoba és a WC csempeburkolata és szaniterei, illetve a konyha-étkező helyiség PVC lemez burkolata jelenleg funkcionálisan megfelelően működik, azonban esztétikai megjelenése miatt igény szerinti cseréje javasolt.
 
A lakáshoz tartozik a közgyűlés által jóváhagyott pincefelosztási terv szerinti pinceszinti tároló osztott használatának a lehetősége.
 
A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek, 1/1 arányban magánszemély tulajdonban áll, a szerződéskötést és vételárkiegyenlítést követően azonnal birtokba vehető.
 
 
 
 
 
A TÁRSASHÁZRÓL:
A lakótelep szép rendezett környéken található, fákkal, parkokkal körülölelve. A területen a parkolás ingyenesen biztosított, mindig vannak szabad helyek. Az utcáról belépve az épületbe a lépcsőház rendezett képet mutat. A lépcsőház nagyon biztonságos. Az épületbe RFid chip-pel tudunk belépni. A lépcsőház földszinti terei KAMERÁVAL VÉDETTEK. A lépcsőház lakóit 2 db lift szolgálja ki, de az értékesítésre kínált ingatlan lépcsőn is könnyen megközelíthető. Felérve az első emeleti szintre a lakás egy zárt, 4 lakásos folyosón a folyosó végén található.
 
A KÖRNYÉK:
A társasház zöld övezetben, PARKOSÍTOTT, CSENDES KÖRNYEZETBEN található. A közelben található több busz és a 2-es VILLAMOS végállomása. Szintén 1-2 perces sétára élelmiszerbolt is található. Az épület szomszédságában óvoda, bölcsőde található, gyalogos távolságon általános iskola és gimnázium is van. Az utca túloldaláról már a NAGYERDŐ dús fái járulnak hozzá a kellemes mikroklímához. Ideális lokáció a Klinika, az Agóra, a DEAC pályák, az egyetemi campusok és az M35-ös autópálya közelsége miatt is. Gyalogos távolságon belül pékség, gyógyszertár, cukrászda is található. Debrecenben ezen lakótelepét igazán impozáns és prémium lakóövezetek veszik körül, ami kihat a környék jó megítélésére, a befektetés ÉRTÉKÁLLÓSÁGÁRA és a lakhatás biztonságára is.
 
ÖSSZEGZÉS:
A lakást ajánljuk azoknak, akik egy kiemelkedő lokációval, jó elrendezéssel bíró, a jövőben is értékálló lakást keresnek saját, vagy befektetési célra Debrecenben!  
 
Olyan tulajdonost keresünk, aki értékeli a lakás ideális és KÉNYELMES TÉRKIALAKÍTÁSÁT, akinek számít a JÓ LOKÁCIÓ, a jó megközelíthetőség, akár tömegközlekedéssel, akár autóval, illetve akinek fontos, hogy az ELSŐ EMELETEN, nem pedig magas emeleten lakjon, legyen szó egészségi állapotáról vagy kisgyermekkel való közlekedésről!
 
 
 

Térkép

network solutions vs ipage