Navigáció
Eladó Családi ház, Debrecen, Veres Péter-kert
Csak nálunk
Alapterület 258 m2,  1 044 m2 telek
Szobák száma 6
198 millió Ft
Adatlap száma 20000019
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Kiváló
  • Telekméret: 1 044 m2
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Kertre néző
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort fokozat: Dupla komfort
  • Energetikai tanúsítvány: B
  • Villany: 230 - 400 Volt
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ CSALÁDI HÁZ A VERES PÉTER-KERTBEN


***Költözzön be azonnal ebbe a gyönyörű, maceramentes családi házba! Ide nem kell szakember, csak a család és a bőröndök! ***
 
Eladó Debrecenben, a Veres Péter-kertben egy 258 m2-es + 50 m2-es duplagarázsos tetőteres családi ház, amely a földszinten 3 hálószobával, tágas nappalival, konyhával, kamrával, étkezővel, fürdőszobával, különálló WC-vel, nagy terasszal és egy impozáns télikerttel rendelkezik. Az emeleten egy étkező-konyha, egy fürdőszoba WC-vel, két nagyméretű hálószoba és két gardrób helyiség került kialakításra. 
 
 
A HÁZRÓL:
 
Az ingatlan főbejárata impozáns lépcsőn közelíthető meg. A bejáraton belépve egy tágas fogadótérbe érkezünk, ahonnan nyílik a nagyméretű nappali-étkező, a kamrával ellátott konyha és egy közlekedő, ahonnan a fürdőszoba, a WC és a 3 hálószoba közelíthető meg. A nappaliból közvetlen kijárás biztosított a 15 m2-es teraszra, onnan pedig a parkosított udvarra. A terek rendkívül kényelmesek és szellősek, így kiválóan alkalmasak nagy családi rendezvények, baráti összejövetelek tartására.  A háziasszonyok álma, hogy közvetlenül a konyha mellett található egy praktikus kialakítású kamra, melyben minden főzési alapanyagot, háztartási kisgépet, de akár fagyasztószekrényt is el tudunk helyezni benne.
A ház kuriózuma és impozáns helyisége, a több mint 40 m2-es télikert, mely az épület déli tájolásából adódóan gyönyörűen benapozott. Itt kialakításra került egy jakuzzi helye is, melyet a padlóvonal egy szintben, süllyesztve tudunk itt elhelyezni. Ezt a helyiséget meg tudjuk közelíteni a házból, de közvetlenül az udvarról is be tudunk jutni ide. A télikert fantasztikus napfényben pompázik köszönhetően a fényáteresztő tetőnek és az oldalsó üvegportáloknak. Nyáron a felszerelt klíma kellemes hőérzetet biztosít pihenés közben, télen pedig a kandalló melegénél tudunk kuckózni, közben pedig a hóesést kémlelni a hatalmas üvegfelületeken keresztül, akár jakuzzizás közben is. A télikertből vezet az emeletre a lépcső. Itt található két hatalmas hálószoba, egy nyitott konyha étkezővel, társalgóval, két gardróbszoba és egy fürdőszoba.
 
A két utcára tájolt telek szépen parkosított, gondozott, öntözőrendszerrel ellátott (külön locsolási vízmérővel felszerelt). Az udvaron a háztól elkülönítve található egy 50 m2-es duplaállásos garázs, elektromos garázskapuval. Az udvaron helyet kapott egy fedett kocsibeálló is.
 
A ház biztonságtechnikailag is kiváló, mivel távfelügyelettel ellátott riasztó- és kamerarendszer került kialakításra távoli eléréssel.  
 
 
Az ingatlan fantasztikus adottsága, hogy a földszint és az emelet akár szeparálható is, hiszen minden lakófunkció megtalálható mindkét szinten, ráadásul a fűtés is elkülöníthető. Így kiválóan alkalmas lehet a fenti rész akár ügyfélfogadással egybekötött vállalkozás központjáról, legyen szó bármilyen irodáról vagy akár home office helyiségről. Otthon dolgozhatunk, de mégis a családunktól zavartalanul.
 
MŰSZAKI ÁLLAPOT:
 
Az ingatlan kifogástalan, minden igényt kielégítő műszaki állapotban van. Az ingatlant 2015-ben és 2023-ban is felújították, 2023 végén festéssel zárult a felújítás, azóta nem is lakták. A ház kiváló ízléssel bútorozott, a bútorok nagy része teljesen új, az új tulajdonos igény szerint ezekkel együtt is megvásárolhatja az ingatlant.
A házban kiváló, magas minőségű kerámia és laminált parketta burkolatok találhatók, melyek kellemes színűknek köszönhetően sokféle berendezéssel mutatnak látványosan.  
A ház fűtését kondenzációs gázkazán padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal biztosítja, emellett a hűtése és fűtése H-tarifáról üzemelő Daikin hőszivattyús rendszerrel is megoldott. A használati melegvíz ellátást pedig a tetőn elhelyezett napkollektor szolgálja.
Az épület 30-as téglafalazatból áll, amit 10 cm-es grafitos hőszigetelés tesz energetikailag korszerűvé.
Az ingatlan nyílászárói a földszinten kívülről alumínium, belülről fa anyagú háromrétegű üvegezéssel ellátott Internorm nyílászárók, automata és programozható Schlotterer zsaluziával. A télikert üvegportáljai elektromos redőnyökkel felszereltek. Az emeleten pedig Velux tetőtéri ablakok találhatók, gyári árnyékolóval ellátva.
 
 
 A KÖRNYÉKRŐL:
Az ingatlan Debrecen kedvelt, rendezett, családi házas övezetében található, a Veres Péter kertben. Infrastrukturális ellátottsága kiváló a környéknek. A közelben található élelmiszerbolt, pékség, húsbolt, gyógyszertár, kozmetika. Néhány perces autóúttal pedig több szupermarket is elérhető. A kisgyermekes családok számára szintén ideális választás az óvoda, valamint bölcsőde közelsége miatt. A tömegközlekedés szintén jól kiépült, a közelben található buszmegálló, mellyel könnyen elérhetjük a belvárost, szupermarketeket.
 
Olyan számára ajánljuk ezt az ingatlant, akiknek fontos, hogy minden készen álljon a költözésre és már semmilyen javítási munkálatokkal nem akarnak bíbelődni. Akik értékelik a minőségi megoldásokat, azok itt megtalálják az igényüknek megfelelő megoldásokat.
 
Egyeztessünk időpontot, jöjjön el és tekintse meg élőben is ezt a varázslatos, igényes családi házat, melybe akár holnaptól beköltözhet! Keressen bizalommal, akár hétvégén is!
 
 
 

Térkép

network solutions vs ipage